Kanapei sa tunjevinom

Uz malo mašte, Ovsi korpice mogu postati kanapei sa tunjevinom:

Pakovanje Ovsi korpica
200 g tuna fileta u biljnom ulju
100 g sirnog namaza
1 kašičica maslinovog ulja
2 kašičice soka od limuna
1 kašičica usitnjenog kapra
1 beli luk
biber
so
listovi zelene salate
4 čeri paradajza
4-5 fileta inćuna
1 kašičica kapra

Priprema

  1. Polovinu filea tune usitnite i pomešajte sa sirnim namazom, maslinovim uljem, limunovim sokom i belim lukom. Pobiberite, posolite i sve dobro izmešajte.
  2. Sirni namaz pomešajte sa kečapom
  3. Otopljeni puter pomešajte sa belim lukom i biberom.
  4. Korpicu napunite namazom od tune, ukrasite je preostalim komadićima filea tune, listićima salate i čeri paradajzom. Ukrasite je filetima inćuna i listićima salate